Home » Hondvriendelijke dag uitjes » Daguitjes overige landen

Denemarken

Legoland Billund

Bezoek Legoland Denemarken en sta oog in oog met LEGO gemaakte figuren, gebouwen, mensen, dieren én sprookjesfiguren. Onderdelen van de parken lijken soms op Madurodam of Mini-Europa, maar de maquettes zijn gebouwd van LEGO-steentjes. Van oorsprong was er in LEGOLAND alleen Miniland, een soort Madurodam van LEGO. Inmiddels is het attractiepark flink uitgebreid met veel activiteiten, achtbanen en bewegende attracties.
Honden zijn welkom op het park maar niet toegestaan op de ritten of in de restaurant

Denemarken

Attractie en Aquapark  Fårup Sommerland, Blokhus

Fårup Sommerland is een combinatie van attractiepark en waterpark. Het Aquapark is een openluchtgebied met diverse waterglijbanen, met en zonder drijfbanden, en een groot golfslagbad. In het aangrenzende pretpark stelen vooral de vijf achtbanen de show, zoals loopingachtbaan Lynet – waarbij de karretjes in twee seconden tot tachtig kilometer per uur worden afgeschoten. Honden zijn aangelijnd welkom maar niet in het aquapark en binnen in het restaurant.

Luxemburg

Parc Merveilleux, Bettembourg

Het park is een combinatie van een dierentuin, sprookjesbos en pretpark, gericht op de wat kleinere kinderen. De dieren zijn gerangschikt naar continent. Verder is er een centraal gelegen (zelfbedienings)restaurant en twee speeltuinen. Honden zijn welkom als ze zijn aangelijnd.
BEHALVE in tropische huizen en speeltuinen.